Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس مرکز توسعه دولت الکترونیک، فناوری اطلاعات و آمار وزارت کشور گفت: تاکنون نزدیک به 42 میلیون فقره کارت هوشمند ملی در اختیار متقاضیان قرار گرفته است.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، «امیر شجاعان» امروز (دوشنبه) در یک نشست خبری که در حاشیه بیست و چهارمین نمایشگاه الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیکی (الکامپ) برگزار شد، افزود: 45 میلیون نفر برای دریافت کارت هوشمند ملی ثبت نام کرده اند که سه میلیون و 500 هزار نفر از آنان در فرایند صدور کارت قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: فرآیند بومی سازی کارت هوشمند ملی آغاز شده و امید است بزودی از نوع ملی این کارت ها استفاده شود.
شجاعان کارت هوشمند ملی را کلید ورود به دولت الکترونیک برشمرد که امکان احراز هویت دقیق را فراهم می کند.
به گفته وی، فرایند واگذاری کارت هوشمند ملی تا پایان سال ادامه می یابد و از سال آینده فرایندهای بکارگیری آن در دستگاه های مختلف اجرایی شود.
رییس مرکز توسعه دولت الکترونیک، فناوری اطلاعات و آمار وزارت کشور از پیاده سازی سامانه «رصد اجتماعی» در آینده نزدیک خبر داد تا با دریافت شاخص ها از جامعه بتوان برای آنها برنامه دقیقی داشت.
شجاعان ادامه داد: دولت الکترونیک تغییر در فرایند های مدیریتی کشور را دنبال می کند.
وی به برگزاری الکترونیک انتخابات در وزارت کشور اشاره کرد و گفت: تلاش می شود با همکاری سازمان شهرداری ها و دهیاری ها گام های مهمی در بحث شهر هوشمند و استفاده از اینترنت اشیا برداشته شود.
پنجم مردادماه سخنگوی سازمان ثبت احوال گفت: تاکنون برای 41 میلیون و 500 هزار نفر کارت هوشمند ملی صادر شده است که حدود 40 میلیون نفر کارت خود را دریافت کرده اند.
حدود 64 میلیون نفر از هموطنان دارای بیش از 15 سال واجد دریافت کارت هوشمند ملی به شمار می روند.
بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیکی (الکامپ) از ششم مردادماه آغاز شد و تا نهم همین ماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برپاست.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: تجارت دولت الکترونیک دولت فناوری اطلاعات وزارت کشور شاخص جامعه انتخابات شهرداری اینترنت نمایشگاه بین المللی دولت الکترونیک کارت هوشمند ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۲۵۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه در انتخابات الکترونیک رأی بدهیم؟+ فیلم

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، دومین مرحله از انتخابات مجلس دوازدهم در ۸ حوزه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت الکترونیکی برگزار خواهد شد که مراحل آن به شرح زیر است:

۱. فرد با هر یک از مدارک هویتی پنجگانه اعم از کارت ملی، شناسنامه، گذرنامه، گواهینامه و کارت پایان خدمت به صورت الکترونیکی احراز هویت می‌شود و در صورت تأیید، کارت تعرفه دریافت می‌کند.

۲. رأی‌دهنده کارت را در صندوق ثبت رأی الکترونیک وارد می‌کند و گزینه رأی دادن فعال می‌شود.

۳. لیست اسامی و کد و تصاویر داوطلبان در اختیار فرد رای دهنده قرار می‌گیرد.

۴. رأی‌دهنده کد انتخاباتی نامزد مورد نظر را به صورت دستی وارد کرده و عکس و مشخصات فرد به نمایش درآمده و امکان رأی دادن فراهم می‌شود.

۵. بعد از اینکه رأی‌دهنده رأی خود را ثبت کرد، کارت تعرفه را برمی‌گرداند و مدرک شناسایی خود را پس می‌گیرد.

به گزارش آنا، انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان نامزد‌های حاضر در عرصه رقابت، ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران یک میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود و از بین نامزد‌ها ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است.

انتخابات در مرحله دوم نیز در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

در تهران برای هر شعبه ۴ صندوق الکترونیکی و در باقی حوزه‌های انتخابیه برای هر شعبه، ۳ صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است تا ازدحامی در شعب شکل نگیرد و رأی‌دهندگان به راحتی و سهولت رأی خود را به صندوق بیاندازند.

آخرین جلسه مجلس یازدهم ۲ خرداد تشکیل و مراسم افتتاحیه مجلس شورای اسلامی در دوره دوازدهم، ۷ خرداد ماه با حضور مسئولان کشوری و لشکری و با پیام مقام معظم رهبری برگزار می‌شود.

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
  • چگونه در انتخابات الکترونیک رأی بدهیم؟+ فیلم
  • زائران حج تنها با کارت هوشمند امکان ورود به مکه را دارند
  • «کارت هوشمند حج»؛ فناوری جدید عربستان برای حجاج
  • استعلام حضور اتباع و مهاجران خارجی از طریق سایت «سهما»
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟!
  • ثبت کد ارسالی برای استعلام حضور اتباع و مهاجران خارجی
  • دارندگان واحدهای صنفی بخوانند /دریافت این شناسه الزامی است
  • همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند
  • کد یکتا برای واحدهای صنفی اجباری است