Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-06@08:20:04 GMT

تولید کارت ملی داخلی به کجا رسید؟

تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۲۹۲۱۶۴

سیف الله ابوترابی اظهار داشت:بحث صدور کار هوشمند تولید داخل به عهده چابخانه دولتی زیر نظر وزارت اقتصاد و دارایی است و مطالعات  اولیه را از سال‌های قبل در باره این موضوع انجام داده بودند.

وی ادامه داد: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص تولید ملی تلاش کردیم در سال ۹۷ سازمان ثبت احوال کشور کارت ملی تولید داخل را مورد استفاده قرار دهد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابوترابی گفت:کارت صادره سازمان ثبت احوال کارت خاص است، یعنی پی وی سی نیست که در هر چاپخانه‌ای چاپ شود فلذا چاپ خانه دولتی با نظارت یکی از سازمان‌ها که متولی تایید فنی کارت بود مطالعات  را آغاز کردند.

وی با بیان اینکه قرار بود پیش تولید از شهریورماه امسال اتنجام شود  افزود:بر اساس اعلام چاپخانه دولتی قرار در آبان ماه به دست ثب احوال و ما به دست مردم برسانیم، اما بر اساس نظر نهایی  مرجع متولی تایید فنی از کارت چند ایراد گرفته شده است. بالاخره مردم توقع دارند که کارت‌های تولید داخل تفاوتی از لحاظ کیفیت و مقاومت و از لحاظ فنی با کارت‌هایی که قبل تولید می‌شد نداشته باشد.

ابوترابی گفت: در آن مقطع سه یا چهار ایراد از کارت‌های تولید ملی توسط مرجع نظارت فنی روی این کارت‌ها گرفته شد لذا برای بررسی بیشتر به چاپ خانه دولتی ارجاع شد. طبق آخرین خبری که به دست ما رسیده چاپخانه دولتی اشکالات را بطرف کرده و قول داده است که کارت‌های تولید داخل را که تراشه گذاری نیز شده است در اختیار ما بگذارند تا به صورت آزمایشی در تست‌های داخل صدور از آن‌ها استفاده کنیم.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: اقتصاد مقام معظم رهبری تولید ملی اقتصاد تولید ملی مقام معظم رهبری تولید کارت ملی کارت ثبت احوال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۹۲۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت سیزدهم کم خرج ترین دولتِ در حال توسعه شد

جدیدترین آمار منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول از میزان هزینه‌کرد دولت‌ها در ۳۸ کشور در حال توسعه با درآمد متوسط نشان می‌دهد دولت ایران کمترین میزان هزینه‌کرد نسبت به تولید ناخالص داخلی در میان این دولت‌ها را طی سال ۲۰۲۳ داشته است.

این نهاد بین المللی در گزارش جدید خود موسوم به «دیده‌بانی مالی» نسبت هزینه‌کرد دولت ایران به تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۳ را تنها ۱۳.۵ درصد محاسبه کرده است که کمترین رقم در میان کشورهای در حال توسعه با درآمد متوسط است.

هزینه‌کرد دولت ایران طی دو سال متوالی کاهش داشته و از معادل ۱۴.۲ درصد جی دی پی در سال ۲۰۲۱ به ۱۳.۸ درصد در سال ۲۰۲۲ و ۱۳.۵ درصد در سال ۲۰۲۳ کاهش یافته است.

دولت کویت در میان این کشورها پرخرج‌ترین دولت شناخته شده به طوری که نسبت هزینه‌کرد دولت این کشور به تولید ناخالص داخلی در سال میلادی گذشته ۵۰.۸ درصد بوده است.

متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در این ۳۸ کشور نیز ۳۲.۶ درصد اعلام شده که بیش از دو برابر ایران بوده است. متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در خاورمیانه و شمال آفریقا نیز معادل ۲۹.۷ درصد تولید ناخالص داخلی منطقه بوده که بیش از دو برابر ایران است.

نسبت هزینه‌کرد دولت‌ها در برخی کشورهای دیگر به تولید ناخالص داخلی آن‌ها در سال ۲۰۲۳ عبارت است از: برزیل ۴۷.۹ درصد، چین ۳۳.۹ درصد، مصر ۲۲.۷ درصد، اندونزی ۱۶.۶ درصد، مالزی ۲۳.۳ درصد، عربستان ۳۲.۳ درصد، ونزوئلا ۱۴.۴ درصد، پاکستان ۱۹.۲ درصد، عمان ۲۶.۲ درصد، قطر ۲۴.۴ درصد، روسیه ۳۶.۸ درصد، ترکیه ۳۳.۹ درصد، امارات ۲۵.۹ درصد، و ویتنام ۱۹.۹ درصد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • بررسی دقیق گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • لزوم هوشمندسازی کارت‌های پایان خدمت قدیمی
  • مامور قلابی در سنگر دستگیر شد
  • سهم اقتصاد روسیه از اقتصاد جهانی به پایین‌ترین سطح می رسد
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • فیلم| لکوموتیو، واردات یا تولید داخل
  • دولت سیزدهم کم خرج ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!