Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل ثبت احوال استان یزد گفت: حدود 160 هزار یزدی یا به عبارتی بیش از 19 درصد از واجدین شرایط هنوز هیچ اقدامی برای درخواست کارت ملی هوشمند انجام نداده‌اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدعلی مکرمی در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، در خصوص تاخیر در صدور کارت ملی هوشمند متقاضیان گفت: با توجه به صحبت‌های سخنگوی سازمان ثبت احوال، از سال گذشته تولید بدنه‌های کارت‌ملی هوشمند در داخل کشور انجام می‌شود و چاپخانه دولتی نیز متولی تولید آنها شده و اکنون ثبت‌احوال منتظر تولید انبوه بدنه کارت ملی هوشمند توسط چاپخانه دولتی برای صدوراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ثبت احوال کشور ظرفیت صدور ماهیانه ۲.۵ میلیون کارت ملی هوشمند را دارد و هر زمان که بدنه کارت‌ها تولید شود، ثبت احوال نیز آمادگی  این را دارد که کارت‌های هوشمند متقاضیان را صادر کند.

160 هزار یزدی واجد شرایط برای درخواست کارت ملی اقدام نکرده‌اند

مدیر کل ثبت احوال استان یزد عنوان کرد: در استان یزد 830 هزار نفر واجد شرایط دریافت کارت هوشمند هستند که تاکنون حدود 670 هزار نفر برای درخواست کارت هوشمند اقدام کرده و حدود 160 هزار یزدی یا به عبارتی بیش از 19 درصد از واجدین شرایط هنوز هیچ اقدامی برای درخواست کارت ملی هوشمند انجام نداده‌اند.

مکرمی با بیان اینکه کارت های ملی نمونه قدیم از اول خردادماه از اعتبار ساقط شدند، ادامه داد: پس از دو مرحله تمدید اعتبار کارت‌های قدیم از فروردین امسال، تمامی کارت‌های نمونه قدیم فاقد اعتبار شدند و از ابتدای خردادماه سال نیز اشخاصی که برای درخواست کارت هوشمند ملی خود اقدام نکرده‌اند دیگر از خدمات الکترونیکی دستگاه‌ها، ادارات و بانکها نمی‌توانند بهره‌مند شوند.

با ارائه رسید هیچگونه مشکلی برای دریافت خدمات وجود ندارد

وی با بیان اینکه تنها درخواست صدور کارت هوشمند در دفاتر پیشخوان برای بهره‌مندی از خدمات دستگاه‌ها کافی است، عنوان کرد: افرادی که اقدام به ثبت نام برای کارت هوشمند ملی کنند قبض رسید ثبت نام دریافت می‌کنند که با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، این رسید به منزله کارت هوشمند بوده و دارندگان آن می‌توانند از خدمات دستگاه‌ها و بانک‌ها بهره‌مند شوند و هیچگونه مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

مدیر کل ثبت احوال استان یزد با بیان اینکه رسید ثیت نام کارت ملی هوشمند تا زمان دریافت کارت اعتبار دارد، اضافه کرد: چنانچه فردی برای ثبت نام کارت ملی اقدام کرده و رسید دریافتی او مفقود شده است می‌تواند با مراجعه به دفاتر پیشخوان ارائه کننده خدمات ثبت احوال یا دفاتر پستی، بدون پرداخت وجه، کد رهگیری دریافت کند.

مکرمی خاطرنشان کرد: افرادی که هنوز برای ثبت نام کارت ملی اقدام نکرده‌اند هر چه زودتر با مراجعه به سایت www.ncr.ir مراحل درخواست را طی کرده و سپس با همراه داشتن شناسنامه و کدپستی محل سکونت خود، به دفاتر پیشخوان مراجعه و مراحل ثبت نام خود را تکمیل کنند.

انتهای پیام/

 

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۱۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریا محور

به گزارش خبرنگار مهر، تیمور پورحیدری ظهر یکشنبه در جلسه ویژه بررسی روند فعالیت صنایع دریا محور در گیلان شناسایی ظرفیت‌های مهم و آسیب شناسی این حوزه را در گام نخست مهم دانست و اظهار کرد: بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریایی با توجه به ابلاغ سیاست‌های کلی توسعه دریا محور توسط مقام معظم رهبری در دستور کار است.

وی بهره‌برداری حداکثری از ذخایر زیست بوم دریایی را مستلزم ایجاد زیرساخت‌های جدید و همسو شدن نهاده‌های تبط و تدوین سیاست‌های یکپارچه برای توسعه فعالیت‌های دریا محور بر شمرد و گفت: کارخانجات موجود در صنایع تبدیلی و کشتی سازی و سایر فعالیت‌ها بایستی بر اساس الگوی اقتصادی آمایش سرزمینی استقرار و توسعه یابند.

این مسئول بر استفاده بیشتر از حمایت‌های صندوق صنایع دریایی کشور برای ایجاد کارخانجات مرتبط تاکید کرد و عنوان کرد: تدوین سیاست‌های یکپارچه و تقسیم کار برای دستگاه‌های متولی توسط دبیرخانه این کارگروه در سازمان برنامه بودجه استان می‌تواند روند سرمایه‌گذاری و مشارکت داخلی و خارجی در حوزه را تسهیل و تسریع کند.

پورحیدری وجود ساحل ۳۰۰ کیلومتری نوار ساحلی دریای خزر را ظرفیتی بالقوه توصیف کرد و اضافه کرد: نقشه ژئوفیزیکی برای جانمایی دقیق بدور از مخاطرات زمین شناختی، زیرساخت‌های ساحلی گیلان؛ توسط مرکز زمین شناسی و اکتشافات معدنی زیر مجموعه وزارت صمت با مقیاس یک پنجاه هزارم در حال انجام است و موضوع سرمایه‌گذاری شرکت کشتی سازی لوتوس روسیه نیز از طریق معاونت امور اقتصادی استانداری در حال پیگیری می‌باشد.

کد خبر 6097266

دیگر خبرها

  • لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریا محور
  • شاخص بهره مندی روستا‌های کردستان از راه‌ آسفالته به ۷۵ درصد رسید
  • زائران حج تنها با کارت هوشمند امکان ورود به مکه را دارند
  • «کارت هوشمند حج»؛ فناوری جدید عربستان برای حجاج
  • حدود ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری
  • ابرتورم در ترکیه چگونه مردم را بدهکار می‌کند؟
  • بهره‌مندی ۱۲۳ شهر و ۲۴۶۹ روستای استان فارس از گاز
  • ۲۰ استان و ۱۱۰ شهرستان متأثر از بارش‌ها و سیلاب بهاری / بهره‌مندی ۳۲۰۰ نفر از خدمات امدادی
  • ارائه خدمات به بیش از ۱۶۰۰ سرمایه‌گذار و فعال اقتصادی
  • بهره‌مندی ۸۰۰ کرمانشاهی از خدمات فیزیوتراپی هلال احمر